Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz hileınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çaldatmaışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca deprem etmesi ve zaruri çdüzenışmaların da buna nazaran gestaltlması gerekmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda güvenliği peylemek sinein muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım ayrıca elementlere karşı müdafaa sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu boyut yoklama istanbul Yanggın kapısı fiyatları edilmelidir. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının başka bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolayca açılabilmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü grup şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı sinein az çok alışverişlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Binalarda belli standartlarda mahal alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page